Az Introduction képzés előfeltétele az Előkészítő képzésnek?

Nem, Előkészítőre az Introduction elvégézése nélkül is tudsz jelentkezni.

Csak az Ableton szoftvert használjátok, vagy van/lesz kitekintés más szoftverekre is (pl.: Reason)?

DAW-ok tekintetében jelen pillanatban az Abletont oktatjuk. A Zenei Producer Képzés során az órákon előveszünk más programokat is (pl. iZotope Ozone, Alloy, Fabfilter, NI Massive, FM8, Maschine), ezek azonban nem kötelezőek, el tudod végezni a képzést csak az Ableton Live használatával.

Biztosítotok számítógépet vagy azzal rendelkeznem kell?

Mivel azt tapasztaljuk, hogy az emberek 99%-a jobb szeret a saját laptopján dolgozni, gépeket az órák és laborok során nem biztosítunk.

Biztosítotok szoftvert vagy azzal rendelkeznem kell?

A Zenei Producer Képzésen résztvevőket a szoftverek beszerzésében 40-50%-os kedvezményekkel igyekszünk segíteni – a részletes információkat a kurzus lapján a Kedvezmények menüpont alatt találod. Az Introduction és Előkészítő képzéseknél az Ableton Live ingyenes 30 napos trial verzióját ajánljuk.

Az Ableton Live bármelyik verziója jó?

Az Ableton Live Suite mindenkori legfrissebb verziójával foglalkozunk. Azért fontos, hogy te is ezt használd, mert előfordulhatnak kompatibilitási problémák, vagy egyes funkciókat máshol találsz.

Külföldiek is jelentkezhetnek a képzésekre?

A képzéseinken bármilyen nemzetiségű állampolgár részt vehet, azonban az órák magyar nyelven zajlanak, tehát megfelelő nyelvismeret elengedhetetlen a részvételhez.

Lesz hallgatói jogviszonyom? Kapok diákigazolványt?

Amellett, hogy az imPro School hivatalosan regisztrált felnőttképzési intézmény (nyilvántartási száma: 00112-2010), a klasszikus értelemben vett hallgatói jogviszonyigazolást, ill. diákigazolványt nem tudjuk biztosítani. A Zenei Producer Képzésben résztvevők általunk kiállított Student Card-ot kapnak, amely többek között a képzés oldalán feltüntetett eszközök és programok vásárlásánál biztosít kedvezményeket.

Hány éves kortól lehet a képzésekre jelentkezni?

Az iskolában történő képzésekre 18 év a korhatár, az online kurzusunkat azonban bármilyen életkorú jelentkező elvégezheti.

Mi történik, ha megbukok az Zenei Producer Képzés egyik modulján?

A kurzus végén lehetőséget biztosítunk  a modulvizsgamunkák pótlására, tehát ekkor még semmi sincs veszve.  Fontos azonban, hogy az évközi tesztek pótlására csak az előre kijelölt pótlási alkalmakon van lehetőség.

Nincs stúdió monitorom, így is el tudom végezni a képzéseket?

Introduction és Előkészítő képzéseknél nincs szükség stúdiómonitorra, a Zenei Producer Képzés második felétől azonban szükséged lesz megfelelő lehallgató rendszerre a feladatok elvégézéséhez.