One on One jelentkezés

 • One on One
 • A One on One az imPro School legújabb szolgáltatása. Újonnan felmerült vagy rég megválaszolatlan kérdéseidet személyes konzultációk alkalmával teheted fel oktatóink egyikének.

  Elakadtál?
  Don't worry, mindenkivel előfordul, még azokkal is, akikről nem is gondolnád. Hozd el a projected és segítünk kibontani. Friss füllel és producing tippekkel, tanácsokkal ellátva hatékonyan épithetsz dalszerkezetet a meglévő loopodra, beatedre, ötletedre.

  Milyen a zeném?
  Kész vagy folyamatban lévő zenédről részletes szakmai véleményt is adunk. Ezzel elősegítve zenei fejlődésben ritkán tudatosuló, de annál fontosabb helyes önkép kialakulását.

  Erőtlen?
  A mixing és mastering állandó téma a zenei fórumokon, de sok helyen ütközhetsz téves, félrevezető tanácsokba, tippekbe. Mastering expertünk AMB segit eligazodni a rengeteg szakmai információ között az alapoktól egészen a professzionális szintig.

  Hogy lehetne jobb?
  Kihoztad magadból a maximumot, de még mindig nem olyan amilyennek szeretnéd? A konzultácók során pontosan rávilágitunk a zenéd gyenge pontjaira, és megoldási javaslatokat adunk ezek fejlesztésére.

  Showtime!
  Az Ableton nagy hangsúlyt fektetett a live performance lehetőségek kiaknázására. Ezen koncepciók és eszközök megértésében iamyank segit DJ set épitéstől a teljes live act-ig, hogy magabiztosan állhass a szinpadra.

  Push, iPad, APC20, APC40, Maschine, Launchpad?
  Rengeteg jobbnál jobb eszköz áll rendelkezésedre a piacon, ami segítheti a zeneszerzési folyamatot és az előadást egyaránt. Ezeket az eszközöket nem csak kipróbálhatod, hanem a személyreszabott tanácsainkkal könnyedén ki választhatod a neked megfelelőt. Ha már megvetted segitünk kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.

  Képzési díj
  A One on One személyes konzultáció díja 10.000 Ft / 90 perc.