One on One

A One on One keretein belül újonnan felmerült vagy rég megválaszolatlan kérdéseidet személyes konzultációk alkalmával teheted fel oktatóink egyikének.

Elakadtál?
Don’t worry, mindenkivel előfordul, még azokkal is, akikről nem is gondolnád. Hozd el a projected és segítünk kibontani. Friss füllel és producing tippekkel, tanácsokkal ellátva hatékonyan építhetsz dalszerkezetet a meglévő loopodra, beatedre, ötletedre.

Milyen a zeném?
Kész vagy folyamatban lévő zenédről részletes szakmai véleményt is adunk. Ezzel elősegítve zenei fejlődésben ritkán tudatosuló, de annál fontosabb helyes önkép kialakulását.

Erőtlen?
A mixing és mastering állandó téma a zenei fórumokon, de sok helyen ütközhetsz téves, félrevezető tanácsokba, tippekbe.

Hogy lehetne jobb?
Kihoztad magadból a maximumot, de még mindig nem olyan, amilyennek szeretnéd? A konzultácók során pontosan rávilágítunk a zenéd gyenge pontjaira, és megoldási javaslatokat adunk ezek fejlesztésére.

Showtime!
Az Ableton nagy hangsúlyt fektetett a live performance lehetőségek kiaknázására. Ezen koncepciók és eszközök megértésében segítünk DJ set építéstől a teljes live act-ig, hogy magabiztosan állhass a színpadra.

Képzési díj
A One on One személyes konzultáció díja 10.000 Ft / 90 perc.

Jelentkezés

Elérhető oktatóink

Herold János

Herold János

Live act, sound design, atmoszférák

IAMYANK néven futó szóló projectje egyik alappillére a hazai előremutató elektronikus zenei szcénának. Több mint 15 éves hangszeres múlttal, és komoly szinpadi tapasztalattal rendelkezik.

Baráti Zoltán

Baráti Zoltán

Bass design, sampling, ritmusok

SKRUDE néven az utóbbi 1,5 évben basszus orientált trap közeli zenéket készít és rendszeresen fellép a NEXT LEVEL csapat oszlopos tagjaként.

Fábián Ferenc

Fábián Ferenc

Synthesis, sampling, live act

FERKO néven futó projectjében techno és house alapú, de organikus hangszerelésű, dallamokkal gazdagon díszített zenéket készít.