Sound Design

A Sound Design képzés több, mint 6 év képzésfejlesztési tapasztalait felhasználva, közel két teljes éven át készült. Az építkezés folyamán a tantervet többször teljesen az alapokig bontottuk le, hogy aztán újra felépítve, megkapjuk az általunk minden szempontból legideálisabbnak vélt képzést. A készítés során négy fő szempont vezérelt. Célunk, hogy a program elvegeztével hallgatóink:

  1. hatékonyabban tudjanak zenét hallgatni azáltal, hogy képesek zenei műveket analítikus módszerrel kiértékelni és elemezni,
  2. tisztában legyenek az aktuális hangzásokkal, illetve rendelkezzenek az új zenei trendek felderítésének, megértésenek készségével,
  3. felismerjenek jellemző hangzásbeli hibákat a kompozíciójukban, és ezeket ki is tudják javítani,
  4. képesek legyenek érzelmeket, hangulatokat hangokban kifejezni.

Időtartam: 8 hét.

Csoportlétszám: maximum 24 fő.

Az előadások során az Ableton Live Suite mindenkori legfrissebb verzióját használjuk.

 Az előadásokon központi szerepet kapó Xfer Serumot a képzésen résztvevők 30% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Ezen a képzésen csak sikeres felvételi vizsgával (vagy a Zenei Producer képzés elvégzése után) vehetsz részt. A felvételi vizsgáról lejjebb találsz részletes információt.

Előadások
január 3 – február 2 között: kedd, csütörtök 18:00 – 21:00
február 7 – február 22 között: kedd, szerda 18:00 – 21:00

A képzés díja

200.000 Ft.- vagy 2 x 110.000 Ft.-

Következő képzés


Hamarosan.

Hallgatói vélemények

Szekeres Géza

“Überprofi srácokkal az élen az imPro egy inspirációs aranybánya. 13 év után is minden nap újat tanultam. Kiváló vérfrissítő, komoly mellékhatásokkal, fogyasztása kötelező.”

Szekeres GézaChillum Trio
Aradi Balázs

“Az imPro nekem gyakorlatilag egy “second chance” volt az élettől az iskola, a tananyag, és a tanárok megszeretésére. Jelentem, ezúttal sikerült a dolog! Ja és közben összejött életem első, külföldi release-e is, ez sem feltétlenül negatívum.”

Aradi Balázs
Polonyi András

“Amikor tíz év után hirtelen ráébredsz, hogy zeneileg megtaláltad önmagad; amikor összeáll a kép, hogy mit hogyan, mivel, hova kell rakni; amikor egy mély kómából ébredsz fel: az felejthetetlen. Köszönöm imPro!”

Polonyi AndrásBeatfrankie
Koczák Péter

“Az imPro volt életem legjobb befektetése.”

Koczák PéterMongoose
Bognár Csaba

“Lebegőknek talajt, földhözragadtaknak szárnyat ad. Az egyetlen oktatási szisztéma, amiben önszántamból és szívesen vettem részt, és nem kizárólag szakmai hozama van. Hüpp.”

Bognár Csabasabw
Golyán Péter

“Az imPro-ban megtanultam tudatosan lázadni.”

Golyán PéterLank