Zenei Producer Képzés

Képzéseink zászlóvivője, a legösszetettebb, átfogó zenei producer képzésünk. A technikai tudás átadása mellett az alkotói folyamatra és a kreativitás kibontakoztatására helyezi az elsődleges hangsúlyt. Ahhoz, hogy valakiből jó zenei producer lehessen, elengedhetetlen a megfelelő szoftverismeret, viszont önmagában a technikai tudás csak annyira elég a producerré váláshoz, amennyire a Word ismeretétől valaki íróvá válhat.

Időtartam: 5 hónap.

Csoportlétszám: 24 fő.

Használt szoftver: Ableton Live Suite 9.5

Erre a képzésre csak sikeres felvételi vizsgával vagy az Előkészítő képzés elvégzésével kerülhetsz be. A vizsgafeladatról bővebben lejjebb olvashatsz.

Órarend
Előadások: Hétfő, Szerda 18:00 – 21:00
Labor: Kedd 18:00 – 21:00
A modulok végén lévő vizsga prezentáció Csütörtökön vagy Pénteken 17:00 órától.

A képzés díja

330.000 Ft.- vagy 2 x 180.000 Ft.-

Következő képzések


2018. március 5.

(limitált helyek)


2018. szeptember 3.

Hallgatói vélemények

Szekeres Géza

“Überprofi srácokkal az élen az imPro egy inspirációs aranybánya. 13 év után is minden nap újat tanultam. Kiváló vérfrissítő, komoly mellékhatásokkal, fogyasztása kötelező.”

Szekeres GézaChillum Trio
Aradi Balázs

“Az imPro nekem gyakorlatilag egy “second chance” volt az élettől az iskola, a tananyag, és a tanárok megszeretésére. Jelentem, ezúttal sikerült a dolog! Ja és közben összejött életem első, külföldi release-e is, ez sem feltétlenül negatívum.”

Aradi Balázs
Polonyi András

“Amikor tíz év után hirtelen ráébredsz, hogy zeneileg megtaláltad önmagad; amikor összeáll a kép, hogy mit hogyan, mivel, hova kell rakni; amikor egy mély kómából ébredsz fel: az felejthetetlen. Köszönöm imPro!”

Polonyi AndrásBeatfrankie
Koczák Péter

“Az imPro volt életem legjobb befektetése.”

Koczák PéterMongoose
Bognár Csaba

“Lebegőknek talajt, földhözragadtaknak szárnyat ad. Az egyetlen oktatási szisztéma, amiben önszántamból és szívesen vettem részt, és nem kizárólag szakmai hozama van. Hüpp.”

Bognár Csabasabw
Golyán Péter

“Az imPro-ban megtanultam tudatosan lázadni.”

Golyán PéterLank